Modtag parterapi hos en psykolog

Alle par kan støde på nogle udfordringer og problemstillinger, som er svære eller umulige selv at komme til livs. Der kan derfor være behov for at få hjælp fra en psykolog, som har specialiseret sig i parterapi. Der kan være mange gode grunde til, at et par vælger at gå i parterapi. Det vigtigste er, at I får den hjælp, som I har brug for.

Kom til at forstå din partner på et dybere plan

Ved at gå til en psykolog, som I begge føler jer trygge ved, kan I hver især få hjælp til at forstå og lære mere om hinanden på et dybere plan. Derved kan I begge udvikle jer, som de individer I er. Men I kan også finde ud af, om jeres parforhold er noget, I skal fortsætte med eller ej. 

Det er vigtigt, at I begge føler, at I kan åbne jer og komme ud med lige det, som I har på hjertet. Jeres psykolog skal altså være rummelig og ikke dømme jer i forhold til det, I siger eller føler. Dette skaber den bedste forudsætning for at finde ud af, hvad det er, som jeres forhold har brug for. 

Et personligt og skræddersyet forløb er alfa og omega

Det er et stort skridt for alle par at komme til den konklusion, at parforholdet knirker og har brug for hjælp. For at få den bedste hjælp bør et forløb altid være personligt og skræddersyet til lige netop det enkelte par.