Be gentle with yourself —
you are doing the best you can

Stress- & Livsstilscoaching ved Anni Mathiesen

Min mission — at hjælpe andre til at forme et liv i balance fuld af energi, glæde og nærvær.

Hvorfor brænder jeg for det her?

Jeg har selv haft stress og prøvet på egen krop, hvilke alvorlige konsekvenser, det giver både fysisk, psykisk og socialt. Dét der hjalp mig ud af stressen var stresscoaching.

Jeg har selv kæmpet mig ud af overvægt, mobning, lavt selvværd, tab af kære, mistet job i forbindelse med stress og hjulpet mine børn ud af psykiske problemer efter svær skilsmisse.
 

Selv for enden af den mørkeste tunnel er der lys!

Jeg har nu fået et fantastisk liv uden stress og fuld af energi, glæde og nærvær. Jeg har i hele mit arbejdsliv arbejdet med mennesker og elsker at gøre en forskel for andre. Jeg interesserer mig meget for psykologi, trivsel, arbejdsmiljø, kommunikation og det gode liv.
 

Alle fortjener et godt liv!

Via klassisk coaching og stresscoaching er der håb for alle, hvis du selv vil gøre en indsats.
 

Hvordan kom jeg af med min stress?

Først da jeg tog en coachuddannelse og senere stresscoachuddannelsen fik jeg de rigtige redskaber til at komme helt af med min stress. Det, der tog længst tid, var, at få hukommelsen tilbage, men det lykkedes. Det tog ét år! 

Konklusion: Jeg havde gået alt for længe med min stress! Min sygemelding trak ud, da jeg på trods af stor vilje og indsats ikke fik grebet det rigtig an fra starten. Jeg havde svært ved at komme fri af offerrollen og greb helingsprocessen an i en forkert rækkefølge i starten.

Jeg er dybt taknemmelig og ønsker at hjælpe andre med at forebygge stress eller at bryde den onde cirkel hurtigst muligt ved hjælp af den fantastiske stresscoaching, som fik mit liv på skinner igen!
 

Jamen, kan det også hjælpe mig?

Ja, det kan det! — Stress kommer til udtryk på utrolig mange forskellige måder og af forskellige årsager, men alle kan hjælpes tilbage på sporet ved hjælp af stresscoaching. Jo før du får hjælp des bedre!

Kvalifikationer

Certificeret stresscoach, Forebyg Stress ved Danmarks førende stresscoach, Bjarne Toftegård.
Certificeret lifecoach, Coach Focus, Århus.
Rygestopinstruktør, Kræftens Bekæmpelse.
Autoriseret sygeplejerske.
Stor erfaring med livsstilsygdomme.
Ortopædisk hospital i Århus i 5 år.
Haderslev Sygehus, ortopædkirurgisk i 7 år.
Hjemmeplejen Haderslev i 9 år.
Konsultationssygeplejerske i lægepraksis i 13 år.

Samarbejder med Bjarne Toftegård, Forebyg Stress.
Mentorcoaching årligt ved Jytte Dalgaard, Coach Focus.

Søger konstant nyeste viden om stress, psykologi, personlig udvikling, sundhed og balance i livet for hele tiden at udvikle mig og være opdateret.

Er fysisk meget aktiv. Dyrker Thai Chi Qigong, dans, mindfullness og meditation.

Jeg bor i Haderslev og er lykkelig gift med Jan. Vi har tilsammen 5 voksne børn, der alle er flyttet hjemmefra.

Referencer — hvad siger kunderne om mig?

Først og fremmest vil jeg gerne sige mange tak for din hjælp og støtte og for at dukke op, lige da jeg havde brug for det.

Jeg var i en periode i mit liv, hvor der var sket mange forskellige ting, både på arbejde og privat. Jeg havde en følelse af at være ked af det hele tiden og tænkte, at det var noget begyndende stress.

Jeg kontaktede Anni og vi fik hurtigt aftalt et møde, så hurtigt at jeg ikke nåede at fortryde, for jeg følte mig lidt dum og det var pinligt. Pinligt fordi jeg troede, at jeg overfortolkede mine følelser og tanker. Men jeg tog fejl.

Under første møde fik Anni gjort mig det klart, at jeg var på vej i en forkert retning og at mit bæger var for fyldt, hvilket var med til at gøre mig ked af det. Jeg fik "lektier for" til næste gang. En bog, jeg skulle læse et kapitel i, der beskriver hvad stress gør ved kroppen og hjernen. Der var mange ting, der faldt på plads. Det var ikke noget, jeg bildte mig ind. 

Der har været ting, jeg skulle lave til hvert møde, ikke noget uoverskueligt. De opgaver, jeg skulle lave, var et led i at få kontrol over de ting, der stressede mig. Jeg har bl.a skullet sørge for at få motioneret og høre en afslapnings meditation.

Jeg er nået langt og har mere energi og overskud, jeg ved hvilke værktøjer, jeg kan benytte for at strukturere min dagligdag og undgå at blive stresset igen.

Jeg vil give mine varmeste anbefalinger af Anni og det forløb, jeg har været gennem. Anni var nærværende og tillidsvækkende.

— Kammille

Jeg var så heldig, at få kontakt til Anni, hvilket har gjort/ vil gøre meget for mit liv.

For små 3 år siden gik jeg helt ned med stress pga. et uheldigt arbejdssted. Jeg fik henvisning til psykiater, som jeg gik ved i 2 mdr.
Det fik jeg praktisk taget ikke noget ud af (bortset fra en tom pengepung).
Jeg var meget mærket og der skulle ingenting til før stressen påvirkede mig i mange situationer. Men jeg tænkte, at sådan måtte mit liv så være, når jeg åbenbart ikke kunne hjælpes.

Heldigvis kom Anni så på banen.

Efter bare den første coaching, havde jeg 4 gange så mange redskaber, som efter alle gangene ved psykiateren !!!
Og efter bare få dage, kunne jeg mærke effekten af de øvelser, jeg havde fået som "hjemmearbejde".

Vi ved alle, at har man problemer, skal løsningen komme indefra en selv. Men det er netop det man IKKE kan, når man er stresset og presset helt i bund. Her er Anni´s hjælp til selvhjælp fantastisk!

Gennem hendes samtaler blev vi enige om hvor jeg skulle starte og det var små enkle opgaver, som jeg arbejdede med indtil næste uge.

De udleverede bøger havde små meget konkrete afsnit, som indeholdt det, vi havde talt om. Så blev jeg i ugens løb i tvivl, tog jeg bare bogen, læste afsnittet og kunne arbejde videre.

Jeg er kommet langt og ved at det er noget (der som alt andet her i livet) skal holdes ved lige.
Men så har jeg heldigvis bøgerne og Anni at holde mig til.

Og ligesom at vi en gang om året har et fysisk læge check, så skal jeg helt sikket omkring Anni, så hun kan lave et årligt mentalt check.

Jeg kan på det varmeste anbefale Anni.

— Brigitta Christophersen

Det bedste ved forløbet hos Anni var, at det var særdeles velstruktureret. Jeg var aldrig i tvivl om, hvad jeg skulle arbejde med derhjemme. Øvelserne var nemme at gå til og lavpraktiske. De krævede blot en arbejdsindsats og en vedholdenhed fra min side, som de ugentlige konsultationer hos Anni, hjalp mig til at overholde. Jeg kunne mærke effekten af en sætning som "Jeg passer rigtig godt på mig selv", når jeg stod i situationer og var ved at gøre noget, som ikke ville være godt for mig.

Min "Aha-oplevelse" kom tidligt i forløbet i kapitlet: Agér eller acceptér. Det hjalp mig, så jeg justerede mine forventninger, så de passede til den virkelighed, jeg befandt mig i.

Anni får min varmeste anbefaling. Hun er utrolig nærværende og ved, hvor skoen trykker.

— Lisbeth Bach Rasmussen

Tavshedspligt og etik

Som coach og samtalepartner har jeg tavshedspligt. Det betyder, at du trygt kan fortælle om dig selv i tillid til, at jeg ikke fortæller det videre, ligesom jeg ikke oplyser andre om, at du går hos mig.

Tavshedspligten betyder også, at jeg ikke videregiver oplysninger til arbejdsgiver eller myndigheder, heller ikke selvom det er dem, der betaler for dine samtaler.

Det, vi taler om, bliver i vores fælles rum. Jeg modtager supervision som en del af min faglighed, men vil kun bringe emner op i anonym form.

Jeg følger International Coach Federation's etiske regler.